GRANCARNO konzerva ADULT losos/špenát 400g pes
Animonda Grancarno používá výhradně čerstvé masíčsko - čerstvě připravené. Přávě to dává produktu jeho plnou, skvělou a opravdovou chuť. Důsledné složení masových ingrediencí garantuje vyvážený podíl proteinů a tuků v krmivu. Obsažené minerály a vitaminy zajišťují psovi ideální doplněk stravy. Všechny použité typy masa jsou deklarovány. Tudíž všechno co vidite na obalu odpovídá zcela obsahu, který naleznete uvnitř. Grancarno konzervy jsou samozřejmě bez umělých ochucovadel.
GRANCARNO konzerva ADULT losos/špenát 400g pes
Konzervami Grancarno krmíme naše ohaře! Obsahují pouze čerstvé maso, jsou zcela bez obilovin, soji, neobsahují barviva ani konzervační látky.
Na co se vždycky můžete spolehnout je nos Vašeho psa. Animonda Grancarno používá výhradně čerstvé masíčsko - čerstvě připravené. Přávě to dává produktu jeho plnou, skvělou a opravdovou chuť, kterou Váš pes velmi ocení. Důsledné složení masových ingrediencí garantuje vyvážený podíl proteinů a tuků v krmivu. Obsažené minerály a vitaminy zajišťují psovi ideální doplněk stravy. Všechny použité typy masa jsou deklarovány. Tudíž všechno co vidite na obalu odpovídá zcela obsahu, který naleznete uvnitř. Grancarno konzervy jsou samozřejmě bez umělých ochucovadel.
Animonda GranCarno Adult
- optimálně vyvážené a chutné krmivo pro dospělého psa ve věku 1–6 let
- vyrobeno z čerstvého masa a vnitřností - s viditelnými masovými kousky
- vynikající masová chuť - nefalšovaný požitek
- bez obilovin, bez lepku, bez sóji, bez cukru
- bez umělých barviv a konzervačních látek
Složení: 52 % vepřového masa (srdce, játra, plíce, maso), 29 % vývar z lososa, 12 % losos, 4 % špenát, minerální látky, světlicový olej
Analytické složky: protein 10,5 %, obsah tuku 5 %, vláknina 0,4 %, popel 2,5 %, vlhkost 79 %
Nutriční doplňkové látky (kg): 200 IU vitaminu D3, 1,4 mg monohydrát síranu manganatého, 25 mg síranu zinečnatého, monohydrátu, 0,5 mg síranu měďnatého(II) pentahydrátu
Hmotnost: 400 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.